K•EPL•R met muzikale ode aan David Bowie bij Smit Sound Service

Datum: 10 juli
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Entree: € 5.-
(te betalen bij entree, het is niet mogelijk van te voren al kaarten te bestellen)
Website: http://www.keplr.nl/  Facebook: https://www.facebook.com/KEPLR/

K•EPL•R maakt komende periode een muzikale tour “Into Bowie”, een uniek David Bowie concert en doet dat o.a. in de grote zaal van Smit Sound Service.

Het idee is ontstaan in de periode kort na het overlijden van één van hun muzikale helden David Bowie. K•EPL•R had ‘Space Oddity’ gecoverd tijdens hun studioproject 2015. Tijdens hun benefietavond in januari speelde ze deze song en, als bonus, ‘Let’s Dance’ als eerbetoon.

Het in de tijd samenvallen van overlijden en benefietavond, en de hartverwarmende response op de uitvoering gaven in één keer zo’n extra lading aan de songs, dat besloten werd hier iets meer mee te doen.

David Bowie overleed onverwacht op 10 januari 2016. Er ging een schok door de muziekwereld. Een held had ons verlaten. Maar Bowies muziek is niet dood! Zijn onvergetelijke geluid leeft als nooit tevoren! De muziek van Bowie blijft levend, zal bewaard en steeds weer gespeeld worden.

KEPLR Classic Rock Projects brengt een muzikale show met het accent op het werk van Bowie uit het midden en einde van de jaren ‘70, ook wel ‘the Berlin Years’ genoemd. Het was voor Bowie een periode waarin hij zowel persoonlijk als creatief ‘in een flow’ zat. Uiteraard slaat KEPLR in het concert ook de bekende en voor de hand liggende hits niet over. KEPLR biedt zo een afwisselend en gevarieerd programma met Bowie hoogtepunten. Een concert dat geen Bowie liefhebber mag missen!

Een kleine sneak-preview van de David Bowie tribute die KEPLR Classic Rock Projects brengt. Deze beelden geven een mooie samenvatting van een dag hard werken naar een fraai optreden als voorbereiding op de theatertour die later dit jaar van start gaat.

 


Comments are closed.