Repetitieruimte Smit Sound Service

Repetitieruimtes

Online reserveren klik hier

Wilt u als band gebruik maken van onze online repetitieruimte reservering dan dient u in het bezit te zijn van een 'Gebruikerscode' en een bijbehorend 'Wachtwoord'. Deze kunt u niet online verkrijgen maar wel door ons te bellen op tel. 036-5349496 of een aanvraag per e-mail te versturen.

Er zijn 5 repetitie ruimtes met een afmeting van 4x6 meter. In deze ruimtes kun je met maximaal 8 personen repeteren. Er is een ruimte (nr.2) met een afmeting van 4x4 meter waarin 6 personen kunnen repeteren. Ook is er een ruimte waarin hele grote gezelschappen kunnen repeteren. In alle ruimtes staat een professioneel drumstel, 1 bas en 1 gitaar versterker en een zanginstallatie met 3 microfoons.

 Let op !!!  
  • Alle drumstellen zijn zonder bekkens uitgevoerd, die moet je zelf meenemen. Voor een klein bedrag kun je extra microfoons, gitaarversterkers en bekkens huren. Alle ruimtes zijn voorzien van verwarming en een lucht ventilatie systeem, en zijn zeer goed geïsoleerd.
  • Op Zaterdag middag en de Zondagen zijn wij gesloten. In de toekomst zullen wij op zondagmiddag van af 16.00 uur tot 22.00 uur geopend zijn.

Aan de balie kun je eventueel gitaar/bassnaren kopen, drumvellen, drumstokken, stemapparaten.

Tarieven

Avondblok 19:00 - 23:00uur
Maandag t/m Vrijdag
€40.-
Dagdeel 10:00 - 13:00uur
Zaterdag
€40.-

Optioneel

Set bekkens
€5.-
Extra gitaarversterker
€7.50